Aparate Aer Conditionat

REPARATII/SERVICE/REVIZIE PERIODICA - Instalatii de

Climatizare

   Pe langa un montaj de calitate, urmatorul aspect care trebuie luat in considerare si care, de asemenea, este foarte important pentru longevitatea aparatului dumneavoastra de aer conditionat, este interventia tehnica periodica. Rolul acestor revizii periodice este de a evalua starea de functionare a sistemelor de aer conditionat, si de a remedia, daca sunt constatate mici anomalii, componentele in cauza.

service aer conditionat timisoara    Este indicat ca aceste revizii tehnice sa se faca cel tarziu o data la doi ani, intrucat modificarile pe care le pot suferi componentele aparatului (nu uitati ca sistemele de aer conditionat au elemente in miscare) pe durata functionarii, neremediate la timp pot cauza defectarea in totalitate a acestuia sau pot determina costuri cu reparatiile mult mai mari.

   De exemplu, un filtru necuratat va ingreuna trecerea aerului prin el si va determina un randament scazut al aparatului la racire, cu urmatoarele riscuri:

- cresterea consumului energetic;

- cresterea zgomotului unitatii interioare in functionare;

- defectarea ventilatorului unitatii interioare;

- inhalarea unui aer imbacsit, daunator sanatatii.

   In cazul in care aparatul de aer conditionat este montat in spatii in care conditiile de exploatare sunt mai dure (ex. ambiente cu mult praf) se recomanda ca reviziile periodice sa se faca la intervale de timp cat mai scurte (6 luni - 1 an).

   Daca aparatul dumneavoastra (de tip rezidential sau industrial) prezinta probleme in functionare si necesita reparatie sau o revizie periodica, echipele noastre specializate in service complet va stau la dispozitie. Asadar contactati-ne!

 

 

Aer conditionat Timisoara